Prijavnica za mlade predavatelje ali raziskovalce

Navodilo za predavatelje: Prijavo udeležbe in teme s povzetkom predavanja in podatki o avtorju in koavtorjih pričakujemo najkasneje do 30.4.2020 in dostavo celotnega predavanja do 30.7.2022 na e-mail naslov: drustvo.livarjev@siol.net. Predloga za izdelavo povzetka je na voljo na spletni strani www.drustvo-livarjev.si. Predavanja, ki jih bodo predavatelji prilagodili na obseg največ 8-10 strani (Times New Roman, font 12) skupaj s tabelami, bodo objavljena v letu 2022 v Livarskem vestniku. Kotizacija za prvega avtorja znaša 100 EUR, ostali soavtorji pa plačajo kotizacijo v višini 70 EUR.
POMEMBNO OBVESTILO: V primeru odpovedi udeležbe do 30 dni pred dogodkom, prijavljeni krije 20% kotizacije, do 14 dni pred dogodkom 50% kotizacije, do 8 dni pred dogodkom 80% kotizacije in v primeru odpovedi v zadnjih sedmih dneh pred dogodkom, 100% kotizacije.
Imate težave pri izpolnjevanju? Morda si lahko pomagate z navodili. POVEZAVA ZA DOSTOP DO NAVODIL
Predavatelji: Možna je udeležba samo enega koavtorja po isti ceni kot za predavatelja. Udeležba se evidentira pri tipu vstopnice za študente in mlade raziskovalce, v skupni količini dveh udeležencev.
Tip vstopnice Količina Cena Add to Cart Button
Mladi predavatelj ali raziskovalec
100,00 
Količina:
spinner

Vrsta vstopnice: Mladi predavatelj ali raziskovalec

KOAVTOR PRI MLADEM PREDAVATELJU
150,00 
Količina:
spinner

Vrsta vstopnice: Koavtor pri mladem predavatelju

SPREMLJEVALEC
90,00 
Količina:
spinner

Vrsta vstopnice: spremljevalec