Prijavnica za udeležence razstave

RAZSTAVLJAVEC

Cena manjšega razstavnega prostora z oznako RAZSTAVLJAVEC vključuje:

• priprava in postavitev ter razstavitev razstavnega prostora,
  • označitev razstavnega prostora v preddverju,
  • razstavni prostor (zadnja in mejna stena za panoja dimenzij 95 x 236 cm, eno mizo dimenzij 105 x 60 x 57 cm in dva stola),
  • enega udeleženca na razstavnem prostoru,
  • družabni program za enega udeleženca (dva kosila in večerja na ladji s vožnjo po slovenskem morju).

SPONZOR-RAZSTAVLJAVEC

Cena večjega razstavnega prostora z oznako SPONZOR-RAZSTAVLJAVEC vključuje:

• priprava in postavitev ter razstavitev razstavnega prostora
  • označitev razstavnega prostora v preddverju,
  • razstavni prostor (dve zadnji in ena mejna stena za panoje dimenzij 95 x 236 cm, dve mizi dimenzij 105 x 60 x 57 cm in 4 stole)
  • dva udeleženca na razstavnem prostoru (znotraj te kvote je tudi avtor predavanja, ki je v programu posvetovanja)
  • objava enostranske ali dvostranske reklame velikosti A4 za Zbornik povzetkov referatov (tiskane izvode reklame zagotovi razstavljavec ali pa Društvo s proti plačilom)
  • možnost predstavitvenega predavanja v programu livarskega posvetovanja s poudarkom na razvojno tehnoloških dosežkih. Prijavo udeležbe in teme predavanja s podatki o avtorju in koavtorjih pričakujemo do najkasneje 30.4.2019,
  • družabni program za dva udeleženca (dva kosila in večerja na ladji s vožnjo po slovenskem morju).

PRISOTNOST VSAKEGA DODATNEGA UDELEŽENCA NA RAZSTAVNEM PROSTORU
Prisotnost vsakega dodatnega udeleženca na razstavnem prostoru znaša 160 €.

Naročilo vstopnic:

Člani Društva livarjev Slovenije lahko v nadaljevanju uporabite kodo kupona za sponzorje in razstavljavce, ki ste jo prejeli na e-mail in s tem znižate ceno vstopnic za udeležence. V kolikor kode niste prejeli lahko to sporočite na drustvo.livarjev@siol.net in v primeru, da ste do kode upravičeni vam jo bomo poslali. Vse ostale ugodnosti in količinska znižanja se bodo upoštevale v nadaljevanju.
POMEMBNO OBVESTILO: V primeru odpovedi udeležbe do 30 dni pred dogodkom, prijavljeni krije 20% kotizacije, do 14 dni pred dogodkom 50% kotizacije in do 8 dni pred dogodkom 80% kotizacije.
Imate težave pri izpolnjevanju? Morda si lahko pomagate z navodili. POVEZAVA ZA DOSTOP DO NAVODIL
Tip vstopnice Količina Cena Add to Cart Button
SPONZOR - RAZSTAVLJAVEC
950,00  800,00