Prijavnica za udeležence razstave

RAZSTAVLJAVEC
Cena za razstavni prostor obsega:

• razstavni prostor (2 panoja – 95 x 236 cm, 1 miza – 105 x 60 x 57 cm, stoli)
  • 1 udeleženec (razstavljavec) je oproščen kotizacije

SPONZOR-RAZSTAVLJAVEC
Cena za razstavni prostor obsega

• razstavni prostor (2 zadnja panoja in 1 prečni pano – 95 x 236 cm, 2 mizi – 105 x 60 x 57 cm, 4 stoli)
  • 2 udeleženca (razstavljavca) sta oproščena kotizacije (znotraj te kvote je tudi avtor predstavitve oz. predavanja na posvetovanju)
  • objava reklamnega lista (A4) v Zborniku – sponzor zagotovi dostavo 300 kom tiskovin reklame, v režiji društva pa je cena enostranske reklame 100 EUR, dvostranske pa 200 EUR
  • sponzorji omogočajo za vse udeležence izlet z ladjo po slovenskem morju z ribjo večerjo (vabilo sponzorjev prejme vsak udeleženec v Portorožu)
  • možnost predstavitve s predavanjem v programu livarskega posvetovanja. Dostava naslova predavanja z izvlečkom na eni strani do najpozneje 20.05.2017

PRISOTNOST VSAKEGA DODATNEGA UDELEŽENCA NA RAZSTAVNEM PROSTORU
Prisotnost vsakega dodatnega udeleženca na razstavnem prostoru znaša 180 € ali 160 € za člane Društva livarjev Slovenije

Naročilo vstopnic:

Člani Društva livarjev Slovenije lahko v nadaljevanju uporabite kodo kupona za sponzorje in razstavljavce, ki ste jo prejeli na e-mail in s tem znižate ceno vstopnic za udeležence. V kolikor kode niste prejeli lahko to sporočite na drustvo.livarjev@siol.net in v primeru, da ste do kode upravičeni vam jo bomo poslali. Vse ostale ugodnosti in količinska znižanja se bodo upoštevale v nadaljevanju.
POMEMBNO OBVESTILO: V primeru odpovedi udeležbe do 30 dni pred dogodkom, prijavljeni krije 20% kotizacije, do 14 dni pred dogodkom 50% kotizacije in do 8 dni pred dogodkom 80% kotizacije.
Imate težave pri izpolnjevanju? Morda si lahko pomagate z navodili. POVEZAVA ZA DOSTOP DO NAVODIL
Tip vstopnice Količina Cena Add to Cart Button
SPONZOR - RAZSTAVLJAVEC
spinner